Gratis offerte

Geen voorrijkosten

24/7 spoedservice

Ontstoppen Den Haag Logo

Riool ontstoppen

Riool Ontstoppen Den Haag

Wij verhelpen jouw riool verstopping

DEN HAAG

Riool ontstoppen Den Haag?

Riool Ontstoppen Den Haag? De snelste optie is om het zelf te doen. Je kan dan snel weer gebruik maken van je sanitaire voorzieningen. Echter zijn loodgieters opgeleid voor deze diensten, weten zij gemakkelijk de verstopping te vinden en kunnen zij hem gemakkelijk ontstoppen. Dit zijn dingen waar veel mensen tegenaan lopen wanneer zij dit zelf willen doen.

Benieuwd naar hoe wij jou kunnen helpen? Bel vrijblijvend naar 070 204 34 98 om over jouw klus te bespreken. Riool Ontstoppen Den Haag staat voor je klaar!

 

24/7 bereikbaar

Je kan ons 24 uur per dag, 7 dagen per week bereiken voor hulp.

Geen voorrijkosten

Lokale loodgieters, geen voorrijkosten.

Komt goed garantie

Ben je niet tevreden? Dan zoeken we samen naar een oplossing.

Ervaren & gecertificeerde loodgieters

Onze loodgieters zijn zeer ervaren en gecertificeerd.

Riool

Rioolverstopping opsporen

De eerste stap bij het ontstoppen van jouw verstopte riolering is het vinden van de plek van de verstopping.

Loopt het water in de gootsteen en in je WC minder goed weg? Borrelt het water in de gootsteen wanneer je de WC doorspoelt? Dit zijn voorbeelden die allebei duiden op een verstopping in de riolering. Wanneer de riolering verstopt is, kun je beter een professioneel ontstoppingsbedrijf inschakelen zoals Ontstoppen Den Haag.

Blijft er water in de douchebak staan? Wordt het water in de wasbak niet goed afgevoerd? Dit zijn voorbeelden van een verstopping in een specifieke afvoer in huis. Een verstoppping in de wasbak of de afvoer van de douche komt vaak door het ophopen van haren en zeepresten achter de sifon en de afvoer, waardoor het riool verstopt raakt.

Bij een rioolverstopping kun je het beste alle rioolaansluitingen een keer doorspoelen. Dit kan gedaan worden door elke in elke aansluiting een emmer water te gieten. Ontstaat er een waterkolk, dan zit de afvoeraansluiting niet verstopt. Blijkt er toch een verstopping te zijn? Hoe kan je deze dan het beste verhelpen?

Bel dan Ontstoppingsdienst Den Haag op 070 204 34 98 voor een gesprek over jouw klus. 

Ontstoppen Den Haag Logo
Loodgieter ontstoppen Den Haag afvoer

Hogedruk

Riool ontstoppen met een hogedrukreiniger

Bij het ontstoppen van een riool kan er een hogedrukreiniger gebruikt worden. Echter is er een zorgvuldige manier van werken voor nodig. Wanneer er niet op een zorgvuldige manier mee gewerkt wordt, kan de keuken of badkamer overstromen met water.

Bij het ontstoppen door middel van een hogedrukreiniger is het belangrijk om als eerste het mondstuk zo diep mogelijk in de afvoer te plaatsen. Daarna spuit de afvoor zo’n 3 minuten grondig door.

Het gebruik maken van de hogedrukreiniger is een manier om je riool te ontstoppen. Dit is wel een van de krachtigste methoden, maar brengt ook wel de meeste risico’s met zich mee.

Er zijn meerdere manieren om het riool te ontstoppen. Dit kan met een veer, soda of een plopper. Via deze methoden komt er geen afvalwater op de vloer of op de wanden. Deze methodes zijn minder risicovol en kunnen ook goed werken. Probeer dus in eerste instantie een van deze methoden, en als laatste de methode van de hogedrukreiniger. 

Bij spoedafspraken voor verstoppingen of storingen bel Ontstoppen Den Haag op 070 204 34 98.

Ontstoppingsveer

Riool ontstoppen door middel van een  ontstoppingsveer

Wanneer er een prop restafval verstopt zit in je riool, kun je door middel van een ontstoppingsveer de verstopping verhelpen. Doordat de veer erg flexibel is kan je hem gemakkelijk in de afvoer drukken, en zorgt de veer ervoor dat het afval los komt.

Doordat het afval los komt, is de weg naar het centrale riool weer vrij. Spoel de buis direct af wanneer hij weer vrij is van afval. Als je dit niet doet kan het voorkomen dat er weer afval in de afvoer blijft plakken.

Het gebruiken van soda in combinatie met de ontstoppingsveer gaat goed samen. Door de ontstoppingsveer komt het afval los en door de soda laat de overgebleven aanslag los van de afvoerwand. Deze combinatie zorgt voor een goede riool ontstopping.

Hulp nodig van een ervaren rioolspecialist? Bel dan de Ontstoppingsdienst uit Den Haag op 070 204 34 98

 

Ontstoppen afvoer Den Haag
Ontstoppingsdienst Den Haag

Plopper

Afvoer ontstoppen door middel van een plopper

De plopper gebruiken is een goede methode bij het riool ontstoppen. De plopper zorgt voor een drukverschil in de afvoer waardoor de verstopping losgetrokken wordt. De plopper moet tegen de rand van de afvoer aangedrukt worden en zorg er daarbij voor dat de afvoer helemaal bedekt is. Wanneer de afvoer helemaal bedekt is, trek je een paar keer aan de plopper. Kijk nadat je een paar keer hebt getrokken aan de plopper of het afval loskomt.

Het kan voorkomen dat je meerdere keren moet ‘ploppen’ om het afval goed los te krijgen. Spoel nadat het afval los is de afvoer goed door met water. De plopper is een goede combinatie om met soda te gebruiken. Door de soda zullen de resten van het afval losgeweekt worden.

Bel gratis met de vakmannen van Ontstoppen Den Haag om jouw klus te bespreken 070 204 34 98.

 

PREVENTIE

Riool ontstoppen met soda

Het gebruiken van soda is ook een goed hulpmiddel om het riool te ontstoppen. Dit doe je door de soda met een theelepel in de afvoer te scheppen en dat enkele minuten laat intrekken.

Nadat de soda enkele minuten is ingetrokken, spoel je de afvoer door met kokend water. Voor het beste resultaat, herhaal je dit meerdere keren.

De werking van soda is ontvettend, waardoor zeepresten en haren beter loslaten. Soda werkt ideaal bij het ontstoppen van een gootsteen, wastafel of doucheputje. 

Door soda te gebruiken zal de verstopping in veel gevallen verdwijnen, waardoor het water weer goed kan doorstromen.

Lukt het ontstoppen met soda niet? Bel dan met de specialisten van Ontstoppen Den Haag 070 204 34 98.

 

Ontstoppen Den Haag Leiding
Riool ontstoppen Den Haag graven

Middelen

Gebruik deze middelen absoluut niet!

In bouwmarkten en supermarkten liggen vaak verschillende soorten riool ontstoppingsmiddelen. In deze ontstoppingsmiddelen zitten chemicaliën die je afvoer kunnen beschadigen. Dit komt omdat die chemicaliën een bijtende werking hebben en daardoor de binnenkant van je afvoer aantasten.

Daarbij wordt het water dat in het hoofdriool komt onnodig vervuild. Ontstoppen Den Haag raadt je aan om deze middelen niet te gebruiken om je riool te ontstoppen.

Heb je vragen over de verschillende middelen of wil je dat Ontstoppen Den Haag je helpt? Bel dan 070 204 34 98.

 

Vakmannen

schakel specialisten in bij Hardnekkige rioolverstoppingen

Lukt het niet om je riool te ontstoppen of ben je bang dat je verkeerde middelen gebruikt? Schakel dan professionele hulp in. De specialisten van Ontstoppen Den Haag zijn zeer ervaren, gebruiken het juiste gereedschap, leveren 24/7 assistentie bij het verhelpen van verstoppingen en zijn allemaal in het bezit van een VCA-diploma.

Daarbij rekenen wij geen voorrijkosten. Wil je dat wij jou probleem oplossen? Bel dan de specialisten van Ontstoppen Den Haag via 070 204 34 98.

 

Graven riool Den Haag

Starttarief

98

  • eerste halfuur
  • inclusief arbeid
  • inclusief btw
  • exclusief machinekosten

Na starttarief

30

  • per kwartier
  • inclusief arbeid
  • inclusief btw
  • exclusief machinekosten

Garantie

3 maanden

Binnen 3 maanden opnieuw verstopt? Dan komen wij het gratis verhelpen.

Service

Onze dienstverlening

ontstoppen-wc-denhaag

WC verstopt

Last van een verstopte WC in Den Haag? Bel de vakmannen van Ontstoppen Den Haag! Wij komen direct naar je toe en verhelpen de verstopping. Maak nu een afspraak!

loodgieter-denhaag-ontstopping

Afvoer verstopt

Vakmannen nodig voor een verstopte gootsteen in Den Haag? Maak dan direct een afspraak, dan ontstoppen wij de gootsteen op vakkundige wijze.

loodgieter-in-denhaag-leidingen

Riool inspectie

Riool inspectie Den Haag

Je riool laten inspecteren in Den Haag? Voorkom hardnekkige verstoppingen door nu een afspraak te maken. Wij verhelpen meteen de beginnende verstopping.

loodgieter-denhaag-verstopping

Riool verstopt

Riool verstopt Den Haag

Een verstopt riool in Den Haag? Bel dan vandaag nog naar Ontstoppen Den Haag en wij komen zo snel mogelijk langs om het riool te ontstoppen!

Loodgieter Den Haag Sanitair

Badkamer

Doucheputje verstopt

Verstopt doucheputje? Ontstoppingsdienst Den Haag heeft handige tips voor je.

Riool ontstoppen

Vakmannen Riool Ontstoppen Den Haag

De ervaren specialisten van Riool Ontstoppen Den Haag hebben de afgelopen jaren ontzettend veel riool verstoppingen kunnen verhelpen. De loodgieters hebben kelders leeggepompt en WC’s ontstopt. Riool Ontstoppen Den Haag kan je helpen met allerlei ontstoppingswerkzaamheden. Door onze unieke en krachtige pomp kunnen wij elke minuut ruim 6300 liter wegpompen.

Wij zijn er zeker van dat wij jouw verstopping op de juiste manier kunnen oplossen. Daarom bieden wij garantie op onze werkzaamheden. Op deze manier weet je zeker dat wij echte vakmannen zijn.

Wil jij geholpen worden door echte vakmannen? Bel dan Ontstoppingsdienst Den Haag op 070 204 34 98.

Google MyMaps

Verstopping Den Haag

Spoedloodgieter

Heb je een probleem en kan het echt niet wachten? Bel dan direct de spoedloodgieters van Riool Ontstoppen Den Haag!

Riool Den Haag

Rioolverstopping

Heb jij een verstopt riool? Handel dan snel en maak een afspraak!

Loodgieter Den Haag Ontstopping

Schade beperken

Voorkom schade en overlast, maak dan vandaag nog een afspraak!

Ervaringen

KLANTEN VERTELLEN

Wij zijn zeer tevreden over de dienstverlening van Ontstoppen Den Haag. Altijd uitstekende service en snel geholpen!

IKEA Den Haag

Bij ons heeft Ontstoppen Den Haag verschillende werkzaamheden uitgevoerd, waaronder het vervangen van riolering en verhelpen van verstoppingen. Wij zijn zeer tevreden over het geleverde werk! Uitstekende service!

Koninklijke HFC

Altijd goede en snelle service bij Ontstoppen Den Haag BV

Brandweer Kazerne Den Haag-West

Partners

Bewezen kwaliteit

Loodgieter met gereedschap
Loodgieter met gereedschap
Loodgieter met gereedschap
Loodgieter met gereedschap
Loodgieter met gereedschap
Partners

Loodgieter Gouda, Loodgieter Alphen aan den Rijn, Loodgieter Vlaardingen, Loodgieter Schiedam, Loodgieter Barendrecht, Loodgieter Zwijndrecht, Loodgieter Ridderkerk, Loodgieter Capelle aan den IJssel, Loodgieter Rijswijk, Loodgieter Westland, Loodgieter Waddinxveen, Loodgieter Katwijk, Loodgieter Noordwijk, Loodgieter Lisse, Loodgieter Wassenaar, Loodgieter Hillegom, Loodgieter Gorinchem, Loodgieter Maassluis, Loodgieter Papendrecht, Loodgieter Leidschendam, Loodgieter Berkel en Rodenrijs, Loodgieter Voorburg, Loodgieter Hellevoetsluis, riool.webgidsje, riool.webesto, riool.favos, riool.boogolinks, riool.startbewijs, riool.links, Riool.topbegin , Riool.websitelink , riool.start-links , Riool.websitelink , riool.jouwbegin , riool.linkgoed , riool.linkhotel , riool.sitelinkje , riool.linkplein , riool.beginthier , riool.verzamelgids , riool.tipjes , riool.linkspot , riool.opzijnbest , riool.eigenpage, Ontstoppingsbedrijf Zwolle, Ontstoppingsdienst Haarlem, Ontstoppingsdienst Amsterdam, Ontstoppingsbedrijf Breda, Ontstoppingsdienst Utrecht, Ontstoppingsdienst Amersfoort, Ontstoppingsbedrijf Tilburg, Ontstoppingsdienst Diemen, Ontstoppingsbedrijf Hoofddorp, Ontstoppingsdienst Almere, Ontstoppingsdienst Den Haag, Ontstoppingsdienst Rotterdam, Ontstoppingsbedrijf Enschede, Ontstoppingsbedrijf Hengelo, Ontstoppingsbedrijf Apeldoorn, Ontstoppingsbedrijf Gouda, Ontstoppingsbedrijf Deventer, Ontstoppingsbedrijf Leiden, Ontstoppingsbedrijf Zoetermeer, Ontstoppingsbedrijf Heerhugowaard, Ontstoppingsbedrijf Alphen aan den Rijn, Ontstoppingsbedrijf Purmerend, Ontstoppingsbedrijf Zaandam, Ontstoppingsbedrijf Almelo, Ontstoppingsbedrijf Eindhoven, Ontstoppingsbedrijf Hoogeveen, Ontstoppingsbedrijf Ede, Ontstoppingsdienst Meppel, Ontstoppingsdienst Harderwijk, Ontstoppingsbedrijf Amstelveen, Ontstoppingsdienst Arnhem, Ontstoppingsbedrijf Dordrecht, Ontstoppingsbedrijf Schiedam, Ontstoppingsbedrijf Hilversum, Ontstoppingsbedrijf Groningen, Ontstoppingsbedrijf Assen, Ontstoppingsdienst Drachten, Ontstoppingsbedrijf Heerenveen, Ontstoppingsbedrijf Den Bosch, Ontstoppingsdienst Nijmegen, Ontstoppingsbedrijf Emmen, Ontstoppingsbedrijf Roosendaal, Ontstoppingsdienst Etten-Leur, Ontstoppingsbedrijf Bergen op Zoom, Ontstoppingsbedrijf Oosterhout, Ontstoppingsbedrijf Delft, Ontstoppingsbedrijf Nieuwegein, Ontstoppingsdienst Nieuw-Vennep, Ontstoppingsbedrijf Hoorn, Ontstoppingsdienst Zaanstad, Ontstoppingsbedrijf Capelle aan den IJssel, Ontstoppingsdienst Haarlemmermeer, Ontstoppingsbedrijf Spijkenisse, Ontstoppingsbedrijf Doetinchem, Ontstoppingsdienst Veenendaal, Ontstoppingsbedrijf Oss, Ontstoppingsbedrijf Helmond, Ontstoppingsbedrijf Maastricht, Ontstoppingsbedrijf Venlo, Ontstoppingsdienst Roermond, Ontstoppingsbedrijf Weert, Ontstoppingsbedrijf Heerlen, Ontstoppingsdienst Lelystad, Ontstoppingsbedrijf Sittard-Geleen, Ontstoppingsdienst Dronten, Ontstoppingsdienst Wageningen, Ontstoppingsdienst Maarssen, Ontstoppingsdienst Nijkerk, Ontstoppingsdienst Mijdrecht, Ontstoppingsdienst Uithoorn, Ontstoppingsdienst Vianen, Ontstoppingsdienst Noordwijk, Ontstoppingsbedrijf Vlaardingen, Ontstoppingsdienst s-Hertogenbosch, Ontstoppingsdienst Westland, Ontstoppingsbedrijf IJmuiden, Ontstoppingsdienst Kampen, Ontstoppingsbedrijf Zeist, Ontstoppingsbedrijf Hardenberg, Ontstoppingsbedrijf Barneveld, Ontstoppingsbedrijf Rijswijk, Ontstoppingsdienst Wijchen, Ontstoppingsdienst Houten, Ontstoppingsbedrijf Barendrecht, Ontstoppingsbedrijf Waalwijk, Ontstoppingsbedrijf Soest, Ontstoppingsdienst Schagen, Ontstoppingsbedrijf Ridderkerk, Ontstoppingsbedrijf Zwijndrecht, Ontstoppingsbedrijf Steenwijkerland, Ontstoppingsbedrijf Zevenaar, Ontstoppingsbedrijf Beverwijk, Ontstoppingsbedrijf Veldhoven, Ontstoppingsbedrijf Kerkrade, Ontstoppingsbedrijf Wassenaar, Ontstoppingsbedrijf Heemskerk, Ontstoppingsbedrijf Woerden, Ontstoppingsbedrijf Aalten, Ontstoppingsbedrijf Bergen, Ontstoppingsdienst Bilthoven, Ontstoppingsbedrijf Boxmeer, Ontstoppingsdienst Boxtel, Ontstoppingsbedrijf Coevorden, Ontstoppingsbedrijf Dalfsen, Ontstoppingsdienst Deurne, Ontstoppingsbedrijf Dieren, Ontstoppingsdienst Dongen, Ontstoppingsbedrijf Drunen, Ontstoppingsdienst Duiven, Ontstoppingsbedrijf Geldrop, Ontstoppingsbedrijf Goes, Ontstoppingsdienst Gorinchem, Ontstoppingsbedrijf Heesch, Ontstoppingsdienst Huissen, Ontstoppingsdienst Huizen, Ontstoppingsdienst Katwijk, Ontstoppingsdienst Lisse, Ontstoppingsbedrijf Middelburg, Ontstoppingsdienst Moerdijk, Ontstoppingsdienst Papendrecht, Ontstoppingsbedrijf Raalte, Ontstoppingsbedrijf Rosmalen, Ontstoppingsdienst Sint-Oedenrode, Ontstoppingsbedrijf Terneuzen, Ontstoppingsbedrijf Uden, Ontstoppingsdienst Valkenswaard, Ontstoppingsbedrijf Veghel, Ontstoppingsbedrijf Velp, Ontstoppingsbedrijf Vlijmen, Ontstoppingsdienst Vlissingen, Ontstoppingsdienst Vught, Ontstoppingsdienst Waddinxveen, Ontstoppingsbedrijf Zeeland, Drain Cleaning Amsterdam, Drain Cleaning Rotterdam, Drain Cleaning Den Haag, Drain Cleaning Eindhoven, Drain Cleaning Veldhoven, Drain Cleaning Leiden, Loodgieter Amsterdam, Loodgieter Utrecht, Loodgieter Alkmaar, Loodgieter Haarlem, Loodgieter Amersfoort, Loodgieter Hoorn, Loodgieter Hoofddorp, Loodgieter Heerhugowaard, Loodgieter Zeist, Loodgieter Amstelveen, Loodgieter Nieuwegein, Loodgieter Leiden, Loodgieter Almere, Loodgieter Hilversum, Loodgieter Bussum, Loodgieter Naarden, Loodgieter Weesp, Dakdekker Amsterdam, Dakdekker Rotterdam, Dakdekker Eindhoven, Dakdekker Tilburg, Dakdekker Almere, Dakdekker Utrecht, Dakdekker Haarlem, Dakdekker Breda, Dakdekker Amersfoort, Dakdekker Groningen, Dakdekker Nijmegen, Dakdekker Den Bosch, Dakdekker Zwolle, Dakdekker Arnhem, Dakdekker Enschede, Dakdekker Maastricht, Dakdekker Dordrecht, Dakdekker Venlo, Dakdekker Leiden, Dakdekker Leeuwarden, Dakdekker Zoetermeer, Dakdekker Alkmaar, Dakdekker Deventer, Dakdekker Bergen op Zoom, Dakdekker Zeeland, Dakdekker Delft, Dakdekker Oss, Dakdekker Lelystad, Dakdekker Roosendaal, Dakdekker Helmond, Dakdekker Veldhoven, Dakdekker Alphen aan den Rijn, Dakdekker Gouda, Dakdekker Roermond, Dakdekker Weert, Dakdekker Heerlen, Dakdekker Hengelo, Dakdekker Hilversum, Dakdekker Almelo, Dakdekker Hoofddorp, Dakdekker Spijkenisse, Dakdekker Doetinchem, Dakdekker Sittard, Dakdekker Assen, Dakdekker Oosterhout, Dakdekker Ede, Dakdekker Nieuwegein, Dakdekker Den Helder, Dakdekker Emmen, Dakdekker Geleen, Dakdekker Landgraaf, Dakdekker Amstelveen, Dakdekker Kerkrade, Dakdekker Zaandam, Dakdekker Heerhugowaard, Dakdekker Rosmalen, Dakdekker Vlaardingen, Dakdekker Waalwijk, Dakdekker Groesbeek, Dakdekker Velp, Dakdekker Hoorn, Dakdekker Venray, Dakdekker Brunssum, Dakdekker Ridderkerk, Dakdekker Hellevoetsluis, Dakdekker Goes, Dakdekker Woerden, Dakdekker Zutphen, Dakdekker Zwijndrecht, Dakdekker Etten-Leur, Dakdekker Houten, Dakdekker Dronten, Dakdekker Barendrecht, Dakdekker Tiel, Dakdekker Veenendaal, Dakdekker Uden, Dakdekker Harderwijk, Dakdekker Schiedam, Dakdekker Heemskerk, Dakdekker Geldrop, Dakdekker Beverwijk, Dakdekker Soest, Dakdekker Hoogeveen, Dakdekker Kampen, Dakdekker Drachten, Dakdekker Nuenen, Dakdekker Best, Dakdekker Gorinchem, Dakdekker Vught, Dakdekker IJmuiden, Dakdekker Veendam, Dakdekker Katwijk, Dakdekker Wijchen, Dakdekker Culemborg, Dakdekker Valkenswaard, Dakdekker Heeze, Dakdekker Heerenveen, Dakdekker Wageningen, Dakdekker Nieuw-Vennep, Dakdekker Veghel, Dakdekker Middelburg, Dakdekker Huizen, Dakdekker Maarssen, Dakdekker Pijnacker, Dakdekker Tegelen, Dakdekker Meppel, Dakdekker Deurne, Dakdekker IJsselstein, Dakdekker Bussum, Dakdekker Duiven, Dakdekker Echt, Dakdekker Baarn, Dakdekker Raalte, Dakdekker Wolvega, Dakdekker Oldenzaal, Dakdekker Zevenaar, Dakdekker Sneek, Dakdekker Winterswijk, Dakdekker Hoensbroek, Dakdekker Mijdrecht, Dakdekker Barneveld, Dakdekker Uithoorn, Dakdekker Aalsmeer, Dakdekker Schagen, Dakdekker Goirle, Dakdekker Waalre, Dakdekker Schijndel, Dakdekker Hillegom, Dakdekker Vlissingen, Dakdekker Noordwijk, Dakdekker Zeewolde, Dakdekker Rijssen, Dakdekker Hoogezand, Dakdekker Emmeloord, Dakdekker Berkel en Rodenrijs, Dakdekker Someren, Dakdekker Zaanstad, Dakdekker Hendrik-Ido-Ambacht, Dakdekker Vleuten, Dakdekker Nijkerk, Dakdekker Papendrecht, Dakdekker Putten, Dakdekker Renkum, Dakdekker Haaksbergen, Dakdekker Naarden, Dakdekker Bilthoven, Dakdekker Son en Breugel, Dakdekker Wijk bij Duurstede, Dakdekker Weesp, Dakdekker Enkhuizen, Dakdekker Nieuwerkerk aan den IJssel, Dakdekker Oud-Beijerland, Dakdekker Volendam

Loodgieter met gereedschap
Loodgieter met gereedschap
Loodgieter met gereedschap
Loodgieter met gereedschap
Loodgieter met gereedschap
Loodgieter met gereedschap
Loodgieter met gereedschap
Loodgieter met gereedschap
Loodgieter met gereedschap
Loodgieter met gereedschap
Loodgieter met gereedschap
Loodgieter met gereedschap
Loodgieter met gereedschap
Loodgieter met gereedschap
Loodgieter met gereedschap

AFSPRAAK

GRATIS OFFERTE EN
DIRECT AFSPRAAK PLANNEN

24/7 SPOEDSERVICE

M

ONMIDDELLIJK EEN OFFERTE

070 204 3498

De beller is sneller

24/7 spoedservice

Altijd en overal in Den Haag

Komt goed garantie

Niet tevreden, geld terug

l

Gratis offerte

Onmiddellijk een offerte

Den Haag