Gratis offerte

Geen voorrijkosten

24/7 spoedservice

Ontstoppen Den Haag Logo

Ontstoppen

WC verstopt Den Haag

Wij verhelpen jouw wc verstopping

DEN HAAG

WC verstopt Den Haag?

WC verstopt Den Haag? Dit probleem komt helaas vaak voor en is niet iets waar veel mensen naar uit kijken om mee bezig te zijn. Het stinkt vaak en het kost erg veel tijd om het schoon te maken.

Er zijn verschillende methodes om je WC te ontstoppen. Met de volgende methodes kan je zelf je WC proberen te ontstoppen.

Is je WC verstopt in Den Haag en heb je geen zin om het zelf te doen? Bel dan nu de Ontstoppingsdienst uit Den Haag op 070 204 34 98 om jou wc verstopping te bespreken.

 

24/7 bereikbaar

Je kan ons 24 uur per dag, 7 dagen per week bereiken voor hulp.

Geen voorrijkosten

Lokale loodgieters, geen voorrijkosten.

3 maanden garantie

Is de wc opnieuw verstopt? Dan komen we de wc verstopping gratis verhelpen.

Ervaren & gecertificeerde loodgieters

Onze loodgieters zijn zeer ervaren en gecertificeerd.

Voorbereiding

De voorzorgsmaatregelen bij WC ontstoppen 

Ben je soms een onhandig type? bedek dan de vloer rondom de WC. Dit kan met een oude doek of met een zeil.

Door de vloer goed te bedekken voorkom je dat er vieze spetters op je vloer komen. En dat er geen vieze spetters op je vloer komen, scheelt weer schoonmaakwerk achteraf.

Ontstoppen Den Haag Logo
Loodgieter ontstoppen Den Haag afvoer

Oorzaak

Oorzaak wc verstopping vaststellen

Een vastzittend voorwerp is vaak de oorzaak van de verstopping. Echter is het goed om van te voren duidelijk te weten wat de oorzaak is van de WC verstopping. 

Het kan voorkomen als je jonge kinderen hebt dat er een luier of een speeltje in het toilet is gevallen. Echter is de kans groot dat dit niet zomaar wegspoelt. Als dit wel het geval is, moet er een aanpak gebruikt worden wat de verstopping naar boven brengt.

Is het vet, iets dat flexibel is of papier? Dan is het mogelijk om de spoeling te forceren, waardoor de WC verstopping wegspoelt.

Voor hulp bij verstoppingen bel de specialisten van Ontstoppen Den Haag op 070 204 34 98.

 

Zichtbaar

Zichtbare wc verstopping verwijderen

Kun je de verstopping in de WC zien? Dan heb je geluk, omdat je er dan vaak zelf bij kunt komen en dus geen hulp nodig hebt.

Het meest voorkomende is dat de verstopping bij de kronkel in de WC afvoer ligt. In dat geval hoef je enkel een paar rubberen handschoenen aan te trekken en de verstopping met de hand te verwijderen. Papier kan verscheurd worden en vervolgens doorgespoeld worden.

Is het echt groter zoals een toiletrol? Dan moet het in een tas of prullenbak gegooid worden en kan daarna de WC doorgespoeld worden.

Weet je niet waar de verstopping zit of wat de verstopping precies is? Bel Ontstoppingsdienst Den Haag dan gerust voor een spoedafspraak! Vaak staan wij binnen een uur al voor je klaar!  070 204 34 98.

Ontstoppen afvoer Den Haag
Ontstoppingsdienst Den Haag

Afwasmiddel

WC verstopping verhelpen met afwasmiddel en warm water

Kan je de verstopping niet zien in de WC? En denk je dat de verstopping veroorzaakt wordt door vet of papier?

Probeer dan de verstopping te verhelpen door middel van afwasmiddel. Dit is een goedkope methode en is vaak effectief.

Wanneer je de verstopping wilt gaan verwijderen is het verstandig om eerst een emmer warm water te pakken en  de vloer van de WC te bedekken, zodat de spetters niet op de vloer komen. Wanneer de vloer bedekt is, gooi je twee grote eetlepels afwasmiddel in het toilet. Als laatste gooi je vanaf een meter hoogte het warme water in de WC.

Wat belangrijk is, is dat het water niet kookt. Dit komt omdat het porselein van de wc kan breken door het hete water en dat wil je voorkomen!

Wil je hulp bij het ontstoppen van je WC? Bel dan gerust Ontstoppen Den Haag via 070 204 34 98.

WC ontstopper

De ouderwetse wc ontstopper

Heb je alles geprobeerd, van wegspoelen met afwasmiddel en warm water tot met rubberen handschoenen het zelf los maken en lukte het niet?

Gebruik dan de WC ontstopper. Maak van tevoren het rubber flexibel door het onder de kraan te houden, dit zorgt ervoor dat de ontstopper beter afsluit.

Wanneer hij flexibel is, druk je hem onder water en druk je hem in de toilethals. Let op dat de ontstopper de leiding volledig afdekt. Als hij volledig afgedekt is, trek je de ontstopper snel naar je toe. Hierdoor ontstaat er een goede zuigkracht. Herhaal dit net zolang tot de verstopping naar boven komt.

Echter moet je wel goed opletten dat de ontstopper niet te hard tegen de leiding wordt aangedrukt. Dit zou eventueel kunnen zorgen voor een nog ergere verstopping. Bij het terugtrekken komt echt de verstopping vrij, niet bij het aandrukken van de ontstopper.

 Kom je er zelf niet uit? Schakel dan de hulp van Ontstoppingsdienst Den Haag in.

Ontstoppen Den Haag Leiding
WC verstopt Den Haag

Verstoppingsveer

Pas op met een wc ontstoppingsveer

Wanneer je de verstopping wilt verwijderen, moet je geen ontstoppingsveer gebruiken!

Zijn de bovenstaande ideeën niet gelukt? Dan raden wij het niet aan om het met de onstoppingsveer te proberen.

Dit is omdat er een kans bestaat dat de verstoppingsveer bij gebruik vast komt te zitten en schade aan je leidingen veroorzaakt.

Lukken alle bovenstaande ideeën niet? Bel ons dan direct, dan lossen wij het voor je op!  070 204 34 98. Ontstoppingsdienst Den Haag helpt je graag!

 

niet gelukt

Gaat de wc verstopping maar niet weg?

Lukken alle bovenstaande ideeën niet? Dan wordt het lastig om het zelf te kunnen verhelpen. Schakel dan de hulp van de rioleringsprofessionals in. Ontstoppen Den Haag heeft vakmannen in dienst met veel ervaring en gaan professioneel te werk.

Ontstoppen Den Haag maakt gebruik van unieke methoden om het probleem te achterhalen en komen met een efficiënte manier om het op te lossen. Verder willen zij helpen bij het houden van een inspectie van je riool en het preventief onderhoud hiervan.

Ontstoppen Den Haag zorgt ervoor dat je verstopping snel wordt opgelost en dat je WC weer doorspoeld zoals het hoort. Wil je een afspraak maken met ons, bel dan gerust naar 070 204 34 98. Wij komen snel bij je langs om de WC verstopping te verhelpen.

Graven riool Den Haag

Starttarief

98

  • eerste halfuur
  • inclusief arbeid
  • inclusief btw
  • exclusief machinekosten

Na starttarief

30

  • per kwartier
  • inclusief arbeid
  • inclusief btw
  • exclusief machinekosten

Garantie

3 maanden

Binnen 3 maanden opnieuw verstopt? Dan komen wij het gratis verhelpen.

Service

Onze dienstverlening

ontstoppen-wc-denhaag

WC verstopt

WC verstopt Den Haag

Last van een verstopte WC in Den Haag? Bel de vakmannen van Ontstoppen Den Haag! Wij komen direct naar je toe en verhelpen de verstopping. Maak nu een afspraak!

loodgieter-denhaag-ontstopping

Afvoer verstopt

Vakmannen nodig voor een verstopte gootsteen in Den Haag? Maak dan direct een afspraak, dan ontstoppen wij de gootsteen op vakkundige wijze.

loodgieter-in-denhaag-leidingen

Riool inspectie

Riool inspectie Den Haag

Je riool laten inspecteren in Den Haag? Voorkom hardnekkige verstoppingen door nu een afspraak te maken. Wij verhelpen meteen de beginnende verstopping.

loodgieter-denhaag-verstopping

Riool verstopt

Een verstopt riool in Den Haag? Bel dan vandaag nog naar Ontstoppen Den Haag en wij komen zo snel mogelijk langs om het riool te ontstoppen!

Loodgieter Den Haag Sanitair

Badkamer

Doucheputje verstopt

Verstopt doucheputje? Ontstoppingsdienst Den Haag heeft handige tips voor je.

AFSPRAAK

GRATIS OFFERTE EN
DIRECT AFSPRAAK PLANNEN

24/7 SPOEDSERVICE

M

ONMIDDELLIJK EEN OFFERTE

070 204 3498

De beller is sneller

24/7 spoedservice

Altijd en overal in Den Haag

Komt goed garantie

Niet tevreden, geld terug

l

Gratis offerte

Onmiddellijk een offerte

Den Haag